Aansprakelijkheid voor inhoud
De inhoud van de website van Westerhof Kaasspecialist is met de grootste zorgvuldigheid opgesteld. Hoewel Westerhof Kaasspecialist haar best doet om alle informatie, fotomateriaal, producten en diensten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud echter geen enkele garantie worden gegeven. Westerhof Kaasspecialist kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten of andere consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Westerhof Kaasspecialist ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook.

Auteursrechten
Westerhof Kaasspecialist tracht altijd de auteursrechten van derden in acht te nemen of gebruik te maken van zelfgemaakt en licentievrij werk: tekeningen, tekst- en fotomateriaal. De door Westerhof Kaasspecialist gemaakte inhoud en werken op de pagina’s zijn onderworpen aan het Nederlandse auteursrecht. Bijdragen van derden zijn als zodanig gekenmerkt. Vermenigvuldiging, bewerking, distributie en elke aard van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht zijn verboden zonder schriftelijke toestemming van Westerhof Kaasspecialist, dan wel van de desbetreffende auteur en/of maker.

Op de website van Westerhof Kaasspecialist wordt gebruik gemaakt van zowel eigen fotomateriaal als fotomateriaal dat door onze leveranciers beschikbaar is gesteld. Mocht de maker, auteur of rechthebbende bezwaar hebben tegen dit gebruik, verzoeken wij hem/haar ons daarvan op de hoogte te stellen. Betreffende fotomateriaal zal in overleg worden verwijderd.