Welkom bij Westerhof Kaasspecialist

Westerhof Kaasspecialist is een familiebedrijf, opgericht in 1976. Wij zijn gespecialiseerd in het rijpen en leveren van Nederlandse kazen. Kwaliteit boerenkaas uit diverse regio’s in Nederland, natuurlijk gerijpt en dat proeft u! Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment overige kaassoorten uit binnen en buitenland. Wij staan al bijna 40 jaar op diverse markten in Overijssel en Gelderland. Tevens leveren wij diverse kaassoorten aan restaurants en horeca (maatwerk).

U vindt Westerhof Kaasspecialist:

…op de markt! Op heel veel dag- en weekmarkten in Oost Nederland: Overijssel en Gelderland. U kunt ons vinden op de weekmarkt in Enschede, Ruurlo, Holten, Delden, Winterswijk, Doetinchem en ‘s Heerenberg.

Klik hier voor een overzicht van dagen en openingstijden van de diverse markten.

Van een Kaasspecialist mag u iets verwachten!

U heeft bij ons altijd keuze uit een ruim assortiment smaakvolle kazen. Voor op de boterham of bij de borrel, om te verwerken in een recept of kaasfondue of gewoon uit het vuistje. We hebben altijd een geschikte kaas voor u. Hollandse (boeren)kazen, vele soorten buitenlandse kazen en diverse andere kaas- en zuivelspecialiteiten. Al onze kazen worden zorgvuldig geselecteerd en bij voorkeur op een eerlijke en ambachtelijke wijze gemaakt.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste kaaskeuze voor elke gelegenheid.

Liefhebbers van kaas zijn bij ons aan het juiste adres!

U vindt bij ons de lekkerste schapen- en geitenkaas en een zeer divers assortiment aan buitenlandse kazen. De beste en lekkerste kazen uit o.a. Frankrijk, Italie, Spanje, Denemarken en Groot Brittanie zijn goed vertegenwoordigd. Van diverse soorten Brie, Camembert en vele blauwe kazen (Magor) tot Parmesaan, Gorgonzola, Bleu Stilton en Cheddar. U kunt de kazen altijd vooraf proeven.

Zoekt u een speciale kaassoort? Informeer bij onze medewerkers, zij helpen u graag.